top of page

Tarina

SLO Bros? WTF?!

Keväällä 2020 koronavirus vaikutti kolmen veljeksen elämään radikaalisti. Veljeksistä Kalle oli töissä keittiömestarina hämeenlinnalaisessa ravintolassa ja Jaakko teki töitä niin ikään ravintola-alalla salin puolella. Työt loppuivat kuin seinään, kun ravintolat joutuivat sulkemaan ovensa. Matti asui vielä alkuvuodesta eteläisessä Kiinassa, Guangzhoun kaupungissa. Kun virus alkoi levitä, päätti hän kuitenkin palata Suomeen.

 

Veljekset olivat suunnitelleet oman ravintolan perustamista jo vuosia. Kun koronavirus toi heidät jälleen yhteen, oivalsivat he oikean hetken koittaneen. Liikeidea hiottiin kohdilleen, taisteltiin läpi paperihelvetin ja byrokratian sekä tehtiin tarvittavat investoinnit. Muutama viikko myöhemmin SLO Bros Taco Truck jo parkkeerasi tarjoilemaan tacoja nälkäisille helsinkiläisille.


Idea tacoravintolan perustamisesta sai alkusysäyksen jo vuonna 2017, kun veljekset olivat lomailemassa Kaliforniassa. Osavaltio on pullollaan toinen toistaan mahtavampia meksikolaisia ravintoloita ja katuruokakulttuuri on vertaansa vailla. Veljekset päättivät tuoda oman näkemyksensä tästä kulttuurista myös Suomeen. Yrityksen nimestä löytyvät kirjaimet SLO viittaavat ruoan hitaan kypsennyksen ja rennon meiningin lisäksi kalifornialaiskaupunki San Luis Obispoon, jossa idea ensimmäistä kertaa näki päivänvalon.
 

bottom of page